타운게시판

전화를 (시내전화)방에 놓으려고 하는데 알려주세요

궁금이 2 2544
제가 홈스테이를 하게 되면 방에 전화기는 있고 전화를 제가 연결해야 하는데요..
이게 일상적인가요?
아니면,,,이집만 이런가요?

만약에 전화를 놓게 되면 어느정도의 비용이 발생하나요?
가입비, 월 기본요금등등 자세히 가르쳐 주세요

그리고 인터넷을 하려하는데 전화를 만들고 DIAL UP 방식으로  인터넷을 사용하려 하는데요.

속도는 어느정도 되는지 알고 싶어요
한국에서 옛날에 쓰던 모뎀개념으로 이해했는데 맞나요?
만약 Dial up 방식을 사용한다면 한국처럼 많이 쓰면 장시간 사용한 만큼 전화비가 청구되는 건가요?
아니면 그냥  전화비가 기본요금만 나오구 인터넷까지 사용하게 되는건가요?

제가 알기로 미국은 센디에고안에서 전화하는거는 일정요금만 내면 무제한 가능한것으로 알고 있는데요
글쓴이에게 쪽지보내기
2 Comments
Phone call 2005.05.08  
Read $6,00 in place of $600
Phone call 2005.05.08  
There is a basic fee for phone instalation.
There are two kind of fees, one the normal rate, that is around $12,00 month and one for LOW INCOME people that is $600 month (In this case only one phone line can be installed in ONE PLACE)
About Internet, you will need pay for a DIAL UP INTERNET service, and the calls generated by you to connect to this INTERNET service will be included on your phone FARE, once the connection is made local. Only if you choose use it by a zone 3 or long distance call it will generate additional fees.
ZONE 3 ARE THE AREAS OVER 13 miles from your home, and in same COUNTY (EXAMPLE: calling CHULA VISTA FROM MIRAMESA)
제목